Fazla Kilolarınızdan Kutulmanın En Basit Yolları

Yaz geliyor, fazla kilolarımızdan nasıl kurtulacağız. Dr. Yasemin Bradley, Seda Sayan’a anlattı.

Fazla Kilolarınızdan Kutulmanın En Basit Yolları
Yaz geliyor, fazla kilolarımızdan nasıl kurtulacağız. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programına konuk olan Dr. Yasemin Bradley, fazla kilolardan kurtulmanın en basit yollarını anlattı.

İngiliz yazar William Shakespeare 'in “Zihin hazırsa her şey hazır ' sözüne işaret eden Bradley, fazla kilolardan kutulmak için önce kafaların hazır olması gerektiğini söyledi.

'İnsanlar eğer kafaca bu işe hazır değillerse o iş zor oluyor ' diyen Yasemin Bradley, 'Çünkü kilo almak çok kolay ama onu vermek çok zor olabiliyor. Kısmak, diyet yapmak beynin ceza olarak algıladığı bir olay. Bunu yaşam boyu sürdürmek beyne çok ters bir şey. O zaman bir günde alacağınız kaloriyi azaltacağız. Bir günde boyunca yediklerinizi kağıda yazın. İnternette her şeyin kalorisi yazıyor, yediklerinizin kalorisini toplayın. Normalde yediğinize bakın onu 3 'te 2 oranına çekebilirseniz zayıflamaya başlarsınız ' önerilerinde bulundu.

Bradley, meyveyi tamamen kesmenin doğru olmadığını da vurgulayarak, 'Eşinize koyduğunuz yemeğin aynı miktarını kendinize koymayın. Erkeğe koyduğunuz yemeğin 2-3 kaşık azını kendinize koyun ' uyarısında bulundu. BEYAZ GAZETE