Manyas Yeni Çehresine Kavuşuyor

Manyas İlçesi'ndeki alt yapı çalışmalarını yakından inceleyen Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, ilçenin 2013 yılında çehresinin değişeceğini belirterek özlenen Manyas'a kavuşulacağını söyledi.

Manyas Yeni Çehresine Kavuşuyor
Manyas Belediyesi, ilçenin genelinde hummalı bir çalışma yaparak, vatandaşlara hizmet için tüm personelini ve araçlarını seferber ediyor. Yoğun bir şekilde devam eden hizmetleri yerinde denetleyen ve inceleyen Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, kanalizasyon şebekesini yenileme çalışmalarının sona erdiği ve evlere bağlantıların yapılmasının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Kahraman, bundan sonra ki hedeflerinin şehir girişleri ile şehir içi düzenleme çalışmalarına başlamak olduğunu söyledi.

Kahraman, "Kanalizasyon çalışmaları ile ilçe halkına istemeyerekte olsa mağduriyet yaşattık. Ancak bu çalışmaların da başka bir yolu yoktu. İlçe halkına çalışmalar sırasında gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Kısa zaman içerisinde prosedürleri en çabuk şekilde çözümleyip ana caddelerden başlamak üzere yollarımızın yapımını da gerçekleştireceğiz. Bandırma ve Gönen caddeleri ile Hükümet caddesine için henüz düşünce aşamasındayız. Bu cadeler içinde Karo taşlar ile döşeterek şık bir görüntü kazandırmayı hedefliyoruz. Ara sokaklarımızı ise daha önce sökülen taşları değerlendirmeyi düşünüyoruz. İlçemizin dinlence alanlarından Maltepe parkında çiçek ekimi ve peyzaj çalışmaları sürüyor. 2013 yılında ilçemiz'in çehresi değişmiş ve özlenen Manyas'a kavuşmuş olacağız” dedi.

Kaynak: İHA