Görev Yaptığı Hastanede Bıçaklanarak Hayatını Kaybeden Dr. Ersin Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep'te görev yaptığı hastanede bıçaklanarak hayatını kaybeden, Dr. Ersin Arslan son yolculuğuna uğurlandı.

Dr. Aslan'ın cenazesi, çok sayıda meslektaşının katılımıyla hastaneden alınıp, baba evine götürüldükten sonra, Gaziantep Asri Mezarlığındaki Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'ne getirildi.

Arslan'ın yakınları ve eşi Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çektiği görülen baba Ramazan ve anne Hatice Arslan'ı, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Arslan'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına Arslan'ın yakınları, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Sağlık Müdürü Metin Karakök, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve görev yaptığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Güven Fincan ile çok sayıda meslektaşı katıldı.

-6 çocuklu ailenin ''okuyan tek çocuğu''-

Bu arada babasının marangozluk yaptığı öğrenilen Arslan'ın, 5 kardeşinin bulunduğu ve ailesinin üniversite okuyan tek çocuğu olduğu ifade edildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2006 yılında mezun olduktan sonra, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nde ihtisas eğitimine başlayan Dr. Arslan'ın, bu eğitimi sırasında meslektaşı da olan eşi Sibel'le tanışıp, 2009 yılının dünya evine girdiği ve 3 ay sonra baba olmayı beklediği öğrenildi.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli göğüs cerrahi uzmanı Dr. Ersin Arslan , dün servisteki odasında M.G'nin bıçaklı saldırısına uğramış, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı .
Kaynak: AA