Yalvaç'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Memur-Sen ve Diyanet Sen'in işbirliğiyle Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof Dr Mehmet Emin Ay'ın ''Şefkat Peygamberi'' konulu konferans düzenlendi.

Yalvaç'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sas) dünyaya teşrifleri dolayısıyla Yalvaç Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konferansa Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Tekin Bayram, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılınç, ilçede görevli memur ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programı salona sığmayan birçok kişi de dışarıdan izledi. Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan programda "Şefkat Peygamberi''ni anlatan bir konferans veren Prof.Dr. Mehmet Emin Ay, Kutlu Doğum Haftası'nın Peygamber Efendimiz'i bütün yönleriyle tanıtmak amacıyla kutlandığını belirtti.

Ay, "Aynı zamanda güzel ahlakın, insan sevgisinin, yardımlaşma ve dayanışmanın timsali olan Peygamber Efendimiz'i, yediden yetmişe toplumun her kesimine anlaşılabilir bir üslupla ulaştırmak istiyoruz." dedi.

Konferansın ardından geçtiğimiz cumartesi günü Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Memur-Sen, Diyanet-Sen ve İlçe Müftülüğü katkılarıyla Mehmet Emin Ay‘ın “Şefkat Peygamberi” isimli kitabından yarışma düzenlendi.

Yarışmada dereceye girenlere Prof.Dr. Mehmet Emin Ay tarafından ödülleri takdim edildi. Program sonunda Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Prof.Dr. Mehmet Emin Ay'a çiçek takdim etti. Altıntaş, "Böyle güzel bir geceyi organize eden ve yapan ayrıca yurtdışından ayağının tozuyla buralara gelen Sayın Prof Dr. Mehmet Emin Ay'a çok teşekkür ediyorum." dedi.