İstanbulda’ki Suşehrililer 22. Birlik Yemeğine Bir Araya Geldi

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen 22. yıl birlik yemeği İstanbul’da gerçekleştirildi.

İstanbulda’ki Suşehrililer 22. Birlik Yemeğine Bir Araya Geldi
Sarıyer İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri’nde gerekleştirilen, sunuculuğunu Ece Erken’in yaptığı 22. yıl Birlik yemeğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, yüreği Sivas ve Suşehri ile yanan gurbetteki hemşerilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

AK Parti iktidarının çalışmaları hakkında bilgi veren Erdem, “AK Parti iktidarı öncesi, Türkiye’nin başlıca sorunları arasında, işsizlik, eğitim ve sağlık konusunda sorunlar vardı. Şuanda bu sorunların hepsi geride kaldı” dedi.

Geceye katılan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral da, gurbette yaşayan Suşehrililer ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, üçüncü Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali’nde gurbette bulunan tüm Suşehrilileri tatillerini geçirmek üzere festivale davet etti. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, Suşehri’nin gurbete çok göç veren ilçelerden biri olduğunu söyleyerek, “Gördüğüm kadarıyla hepsi gurbette de birliğini güzel şekilde sağlamış. Birlikteliklerinin daim olmasını istiyorum” diye konuştu.

Geceye, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı .
Kaynak: İHA