AK Parti'nin Atalantekke Köy Danışma Meclisi Miting Havasında Geçti

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığını Köy Danışma Meclislerinin üçüncüsünü merkez Atalantekke Köyünde düzenledi.

AK Parti'nin Atalantekke  Köy Danışma Meclisi Miting Havasında Geçti
Tekeciler, Avlamış, Buldukpınar, Sulukaraağaç, Çalkara, Atalan köylerin muhtarları, köy teşkilatları ve sakinlerinin katılımıyla yapılan Köy Danışma Meclisine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Dündar Ünlü, Tepebaşı Ziraat Odsası Başkanı Süleyman Buluşan, Tepebaşı Belediye Meclis Üyeleri Seyfullah Yıldırım, Mehmet Canbaz, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Atallantekke köyü muhtarı Ahmet Yıldız, köyleriyle birlikte çevre köylerin en büyük sorununun ulaşım olduğunu, köylülerin Eskişehir merkeze gitmeleri için 3 kilometrelik yolu yürümek zorunda kaldıklarını konuyu Büyükşehir Belediyesine ilettiklerini fakat Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülmediğini belirterek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

AK Partili belediyelerin yaptığı projeleri bütün dünyada yerel yönetimlerin örnek alındığını belirten Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ise "12 Haziran Genel seçimlerinden sonra çalışmalarımıza Tepebaşı’nda hız verdik. Yerel seçimlerde başarılı sonuçlar almak ve vatandaşlarımıza dünyada örnek alınan AK Parti belediyecilik hizmetlerini yapabilmek için beldelerimizde, köylerimizde ve mahallelerimizde gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Hükümeti olarak başlattıkları Köydes ve Beldes projeleriyle köylerdeki sorunları tek tek çözdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, "İlçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle bir bütünüz. Buralarda meydana gelen sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözüyoruz. AK parti iktidarında köylerimize büyük hizmetler geldi. Bu hizmetlerin artması için var gücümüzle gece ve gündüz çalışıyoruz" dedi.

Kar, çamur demeden tüm köyleri ve mahalleleri dolaştıklarını söyleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise: "Atalantekke köyümüzde çevre köy muhtarlarımızın da katılımlarıyla gerçekleşen köy danışma meclisinde sizlerle bir arada olmaktan kıvanç duyuyorum. Teşkilatımızla birlikte kar, çamur demeden köyleriyle, mahalleleriyle tüm Eskişehir'i dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için caba sarf ediyoruz. Eğitimde, ekonomide, sağlıkta, tarımda hükümetimiz döneminde gerçekleşen icraatlarımız halkımızla istişare edilerek hayata geçirilmiştir. Halkımız bu nedenle AK Partiyi bu kadar çok sahiplendi ve icraatlarını benimsedi." Toplantıdan sonra Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve ilçe Başkanı Vahap Ata AK Partiye üye olarak katılan köylülere rozet taktı .
Kaynak: İHA