Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Kuşadası'nda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Manisa Kulalılar ve Kula'yı Sevenler Derneği üyeleriyle biraraya geldi.

Derneğin Kuşadası'nda bir otelde düzenlenen yemeğine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Manisa Kulalılar ve Kulayı Sevenler Derneği Başkanı Fikret Gür ve işadamları katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Manisa'nın Kula ilçesini ziyaret edenlerin tarihi ve kültürel değerler ile yapılan hizmetlere tanık olacağını belirterek, ''Kula bugünden yarına daha da değişecektir. Kulalılar belediye seçiminde sağlıklı bir tercih yaptılar, Kula'yı Ankara ile buluşturdular ve el ele tutuşturdular. El ele tutuştuktan sonra merkezi hükümetçe yapılan hizmetlerin dışında yerel hizmetlerin zamanında, anında kaliteli bir şekilde yapılmasını da sağladılar'' dedi.

Tanrıverdi, ilçedeki ve tarihi turistik alanlardaki restorasyon ile kent meydanı düzenleme çalışmalarının önemini dile getirirken, arıtma tesisinin de mayıs ayında açılışının planlandığını vurguladı. Tanrıverdi, ''Kulalılar, bundan önce hazır su tüketilirdi ama 6 Mayıs tarihinden sonra su almayı bir tarafa bırakıp, su ihraç eden bir nokta haline gelecektir'' dedi.

İlçenin eğitim ve sağlık alanlarındaki fiziki imkanlarının da iyileştirildiğini dile getiren Tanrıverdi, Kula'da 100 yataklı modern devlet hastanesinin de yaptırılacağını bildirdi.

Hüseyin Tanrıverdi, derneğin yemeğine katılan işadamlarından Kula'ya sağlık meslek lisesi yapımı için de destek istedi .
Kaynak: AA