Edremit ‘te Halk Eğitim İle MYO Arasında Akademik İşbirliği

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Edremit Meslek Yüksek Okulu (EMYO) arasında eğitim alanında "Hayat Boyu Öğrenme" sloganıyla işbirliği çalışması başlatıldı.

Edremit ‘te Halk Eğitim İle MYO Arasında Akademik İşbirliği
Halk Eğitimi Merkezi’nde yapılan toplantıda, yöre halkından gelen talepler doğrultusunda zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi, elektrikli cihaz teknolojisi, makine, mekatronik ve bilgisayar programcılığı alanlarında yapılacak olan kurs, seminer, konferans ve panel gibi faaliyetlerde EMYO'nun fiziki kapasitesinin kullanılması ve akademik personelinin görev alması planlandı.

Ayrıca EMYO 'nun öğrencilerine yönelik müzik, spor, halk oyunları, yabancı dil ve kişisel gelişim alanlarında kurslarında açılması planlandı. Bu kapsamda ilk olarak MYO seminer salonunda, 25 Nisan çarşamba günü saat 12:30'da "Zeytinyağı Makineleri" konulu konferans yapılması planlandığı belirtildi. Konferansı sanayici Hakkı Gözlükçü'nün vereceği ve halkımızdan konferansa katılmak isteyenlerin 373 57 50 no'lu telefonu arayarak kayıt yaptırabileceği bildirildi .
Kaynak: İHA