Recep Kızılcık'ın Polis Teşkilatı mesajı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, güvenlik güçlerinin 21. yüzyılda teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, suç ve suçluyla mücadele etmelerini sağladıklarını söyledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda düzenlenen, Polis Sergisi'nin açılış törenine Vali Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, emniyet personeli ile vatandaşlar katıldı.

Vali Kızılcık, serginin açılışında yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerine ilin asayişinin sağlanması amacıyla gerekli yardımları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, ''Güvenlik güçlerimizin vatandaşlarımızın huzur ve güveninin sağlanması adına yaptıkları çalışmalara destek oluyoruz. Güvenlik güçlerimizin 21. yüzyılda teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak suç ve suçluyla mücadele etmelerini sağlıyoruz'' dedi.

Açılışın ardından Vali Kızılcık ve beraberindekiler, polis araç ve gereçlerinin tanıtıldığı stantları gezdiler.

Sergi alanında bulunan bir araca polis tarafından saklanan uyuşturucu maddenin polis köpeği 'Liza' tarafından bulunması ilgiyle izlendi .
Kaynak: AA