Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'ın Açıklaması

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ''Kartepe Belediyesi olarak amatör ve profesyonel bütün futbol takımlarına gereken desteği vermeye çalışacağız'' dedi.

Kartepe Kulüpler Birliği üyeleri ile Özkar Petrol Dinlenme Tesisleri'nde bir araya gelen Karabalık, Kartepe bölgesinde profesyonel bir takım oluşturulması için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirtti.

Kartepe Kulüpler Birliği üyelerinin taleplerini dikkate aldıklarını ifade eden Karabalık, kulüp binası ilgili yer tahsisi için çalışma başlatacaklarını dile getirdi.

Amatör kulüplere malzeme desteği verilmesi konusunda komisyon kararı gerektiğine dikkat çeken Karabalık, şunları kaydetti:

''Kartepe Belediyesi olarak amatör ve profesyonel bütün futbol takımlarına gereken desteği vermeye çalışacağız. Kartepe turnuvasının gelenekselleştirilmesi konusuna olumlu bakıyoruz. Turnuvaya destek olmaktan mutluluk duyacağız. Kartepe'nin temsil edileceği profesyonel bir takım kurulması konusundaki talepleri dikkate alıyoruz. Bu takımın yöntemi birlik tarafından belirlenmeli. Siz içinizde tam birlik sağlayın. Bunu bir sonraki toplantıda değerlendirelim. Ancak şu unutulmamalı, başarı birlik, beraberlik içinde olunca gelir''

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Ali Hancı ise Kartepe Belediyesi'ne maçlara gitmek için verdiği ulaşım desteği dolayısıyla teşekkür etti .