İpsala Çeltik Komisyonu, Bulgaristan'da Ziyaretlerde Bulundu

İpsala Çeltik Komisyonu, Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde Bulgaristan'da ziyaretlerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz başkanlığındaki İpsala Çeltik Komisyonu heyeti, Elhovo İş Merkezi ile ortaklaşa yürüttükleri ''Kapasite Arttırımı ve İş Destekleme Araçları Sağlama Yolu ile Tarımsal İşletmelerde Kalıcı Kalkınma'' projesi kapsamında Elhovo şehrinde ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

Mehmet Ali Gürbüz başkanlığındaki heyet, Elhovo Belediyesini, Haskova Baş Müftüsü Basri Emin Efendi'yi, Mineralni Bani ve Stambolovo Belediyeleri ile Filibe Başkonsolosluğunu ziyaret etti.

Bu ziyaretlerde Elhovo İş Merkezi ile ortaklaşa yürüttükleri projeler hakkında bilgi veren Gürbüz, projedeki olumlu gelişmelerin iki ülke arasındaki tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

Bulgaristan ziyaretine İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Soydan, Necmi Sınır, İbriktepe Belediye Başkanı Galip Gören, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Hacı Belediye Başkanı Cevdet Karagöz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak katıldı.