Çin’de Motosikletten Düşen Bebeğin Üzerinden Araba Geçmesi Kameralarda

Çin’in güneyindeki Zhejiang eyaletinde meydana gelen trafik kazası saniye saniye mobese kameraları tarafından kaydedildi.

İki yaşındaki Çinli bebek elektrikli motosikletten düşerken, yoldan geçen bir araç da bebeğin üzerinden geçiyor. Olay mobese kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, söz konusu video ülkede en çok izlenen haberlerden biri oldu.

Çin sitelerinde paylaşılan videoda, Ningbo şehrinde 4 kişilik bir ailenin elektrikli motosiklet ile giderken, 2 yaşındaki bebeklerini düşürmeleri sonucu oluşan kaza yürekleri ağızlara getirdi. Çinli babanın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmek üzere olan motosikletten düşen bebek, yoldan geçen bir otomobil tarafından eziliyor.

Çocuklarının düştüğünü fark eden ve üzerinden araç geçtiğini gören Çinli ebeveynden anne çocuğuna doğru koşarken, baba da bebeğini aracın peşinden koşuyor. Hemen hastaneye kaldırıldığı söylenen bebeğin yaşadığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Videoda konuşan Çinli polis memuru ise kazaya elektrikli motosiklete 4 kişi (anne, baba, iki bebek ) binen Çinli ailenin sebep olduğunu, bu tür araçlara sadece bir kişinin binmesine izin verildiğini vurguladı.