CHP Şahinbey İlçe Kongresine Doğru

Avukat Mustafa Duran, 8 Nisan'da yapılacak olan kongre öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanlığına adaylığına açıkladı.

CHP Şahinbey İlçe Kongresine Doğru
CHP Şahinbey ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Duran, “Küstürmek, darılmak, dışlamak ve ayrıştırmak için değil; birleştirmek, bütünleştirmek, derlemek ve toparlamak için adayız.

Biz siyasetten kişisel menfaati olanların değil siyaset emekçilerinin, örgütün, devrimcilerin adayıyız. Ezenlerin değil ezilenlerin yanındayız. Az olsun benim olsun diyenlerin değil, çok olsun çoğaltalım hep birlikte kazanalım diyenlerin adayıyız. Biz gençlerin örgütüne adayız" dedi.

Sokak sokak, mahalle mahalle ve köy köy hep birlikte çalışarak, CHP'nin adil iktidarını tekrar kurmaya çalışacaklarını kaydeden Duran, "İçinde bulunduğumuz şartlar 1919 öncesi bulunduğumuz şartlardan daha kötü değildir. 1919'da inanarak yola çıkan tüm emperyalist güçleri inanarak halkı ile dize getiren Atatürk'ün askeri olan bizler, şimdi inanarak örgütlü şekilde mücadele ederek, yine bu kuşatmayı darmadağın edeceğiz.

Halkın iktidarını kurmak için çıktığımız bu yolda başarıya değil başarısızlığa hizmet eden ben merkezli siyaset anlayışına karşı, kongreyi kazanmak için değil seçimleri kazanmak için, sevgiyi, barışı, emeği paylaşmak ve örgütü özgürleştirmek için CHP Şahinbey İlçe Başkanlığına adayım. Birlikte başaracağız birlikte yürüteceğiz, birlikte yeneceğiz” diye konuştu.