Seda Sayan'ı Gözyaşlarına Boğan Olay

3 yaşındaki oğlu Atakan’a yazdığı mektupla Tükiye'nin gündemine oturan Lösemi hastası Gamze Akbaş, canlı yayında sadece bir tüp kan istedi.

Seda Sayan'ı Gözyaşlarına Boğan Olay
Lösemi hastası Gamze Akbaş 'ın 3 yaşındaki oğlu Atakan 'a yazdığı mektup internette yayınlanınca Türkiye 'nin gündemine oturdu. Gamze Akbaş 'ın acılı babası İbrahin Canseven bugün Seda Sayan 'ın konuğu oldu.

İzmir 'de Bankacı 28 yaşındaki Gamze Akbaş lösemiye yakalandı. Acil ilik nakli olması gerekiyor. 3 yaşındaki oğlu için yaşamak istediğini söylüyor. İnternetteki bloğunda “Seyahate giden anne gibiyim” başlığıyla yazdığı ve oğluna ithaf ettiği yazıyı okuyanlar uygun donör bulunması için seferber oldu.

Gamze Akbaş'ın oğluna yazdığı o mektubu okuyan Seda Sayan, duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Sayan, 'Çok üzgünüm, dağıldım, konuşamıyorum 'dedi.

Akbaş'ın babası da gözyaşlarına boğuldu.

'OĞLUM İÇİN BU HASTALIĞI YENECEĞİM '


Programa telefonla bağlanan Akbaş, 'Acılarıma ağlıyorum ama güçlüyüm 'dedi. Hastaneye yatalı 1 ay olduğunu söyleyen Gamze Akbaş, babasına sık sık 'ağlama 'diye ricada bulundu.

'Oğlum için bu hastalığı yeneceğim, onun bana ihtiyacı var 'diyen Gamze Akbaş, 'Ben oğlumu çok özlüyorum. Buradaki suyu, ilaçları her şeyi Atakan olarak görüyorum 'şeklinde konuştu. Akbaş, 'Yalvarırım üşenmeyin, sağlıklı bireyler lütfen kan bağışı yapsın. Sadece bir tüp kan istiyoruz 'çağrısında bulundu.

Seda Sayan, Akbaş'ın feryadı karşısında gözyaşlarına boğuldu. BEYAZ GAZETE