Proje Yarışmasında Domaniç'ten 2 Okul Değerlendirmeye Alınacak

Toplam Kalite Yönetimi ödülleri Yılın Kaliteli Ekibi Seçilen ve "Bu Benim Eserim" Proje Yarışmasında hazırladıkları proje ile Domaniç’ten Karaköy İlköğretim Okulu ve Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bölge Bilim Kurulunda değerlendirmeye alınacak.

TKY Ödülleri Kapsamında Kütahya ' da Yılın Kaliteli Ekibi Olarak Seçilen Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu öğrencileri ve Fen ve Teknoloji öğretmenleri ve Karaköy İlköğretim Okulu öğrencileri ve Matematik öğretmenleri &ldquo ; Bu Benim Eserim projesi&rdquo ; kapsamında da Kütahya elemelerinde başarılı olarak bölge elemelerine katılma şansını yakaladı .

Bölge elemelerinin ikinci safhasına da geçmeyi başaran proje Bölge Bilim Kurulunda değerlendirmeye alınacak . Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ali Kardeş ve Şube Müdürleri Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu ve Karaköy İlköğretim Okulu ' nu ziyaret ederek TKY ödülleri kapsamında başarılı olan öğretmen ve öğrencilere ödül verdi . Ödül töreninde konuşan Kaymakam Boztepe , okulların başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu ve başarılarının devam etmesini diledi .
Kaynak: İHA