Sinecem: Muhasebeciler Zor Şartlarda Çalışıyor

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şihmus Sinecem, muhasebecilerin çok zor şartlar altında çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MTSO Başkanı Şihmus Sinecem, mükellef ile vergi dairesi arasında köprü görevi üstlenen muhasebecilerin büyük fedakarlıklar gösterdiğini dile getirdi.

Üyeleri başta olmak üzere esnafların iş ve işlemlerini titizlikle takip eden Muş 'taki muhasebecilerin herhangi bir aksaklığa mahal vermeden çalıştıklarına tanık olduklarını belirten Sinecem, “Muhasebecilerin gösterdikleri özverili çalışmaların devamını diliyorum. Vergi Dairesi ile mükellefler arasında adeta köprü görevi üstlenen muhasebecilerimiz, yoğun tempolarına rağmen mükelleflerimizin iş ve işlemlerini takip etmeye devam ettiler. ' dedi.


Muhasebecilerin yıllardır meslekte rüştünü ispat ettiğini dile getiren Sinecem, 'Muhasebecilerimiz çağın ve teknolojinin gerekli bilgi ve deneyimi ile bilgilerini donatarak hizmetlerini sürdürdüler. Devletin tüm kurumlarının işleyişinde olmak, kayıt dışı vergi ve istihdamın önlenmesi, ülke kalkınmasına katkı, düzenli bir muhasebe ve denetim sisteminin oluşması adına tüm işlevleri başarı ile yürüttüklerini biliyoruz. Muş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası 'nı ve muhasebecilerimizi kutluyor, gününüz kutlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.