Antalya’daki Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Antalya'da, bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Antalya'nın Döşemelatı ilçesi Burdur Karayolu 15. kilometresindeki Hilmi Beken Kavşağı'nda meydana gelen kazada; 15 PN 463 plakalı TIR, içerisinde 7 kişi bulunan 15 DS 520 plakalı otomobile çarpmış, kaza da 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralanmıştı. Kazanın ardından olay yerinde incelemede yapan polis hayatını kaybeden 6 kişiden 5 'inin de kimliği belirledi. Hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Süleyman Ay, Ali Çalışır, Cafer Bulut, Mehmet Uslu ve Mahmut Akman. Hayatını kaybeden diğer kişinin kimliğinin belirlenmesine yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

Kazada yaralanan ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Mustafa Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, TIR şoförü Metin Çatal'ın da Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Kazanın ardından olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.