Başkan Köşker'in Projesi Türkiye'nin Gündemindi

Gebze Belediyesi tarafından ilçedeki gençleri uyuşturucu ve bağımlılık yaratan maddelerden korumak amacıyla düzenlenen 'Pamuk Ayna Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Seminerleri' Türkiye'nin gündeminde.

Başkan Köşker'in Projesi Türkiye'nin Gündemindi
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in önderliğinde hayata geçirilene projeyle ilçede okuyan 15 bin lise öğrencisine seminer verildi.

15 gün boyunca devam eden seminerler yerel basın kadar ulusal basının da ilgisini çekti. Gençleri tehdit eden en büyük tehlike uyuşturucu bağımlılığına karşı gençleri bilinçlendirmek adına hayata geçirilen proje, Kanaltürk'te yayınlanan ve Derya Baykal'ın hazırlayıp sunduğu Derya'nın Dünyası programında da gündeme geldi.

Gençlerin ekranlardan tanıdığı ve örnek aldığı Tayfun Talipoğlu, Mehmet Aslantuğ, Nasuh Mahruki, Volkan Severcan, Haluk Piyes ve Aykut Kuşkaya gibi ünlü isimlerin konuk olduğu seminerlerden övgüyle bahseden program sunucusu Derya Baykal hazırlanan görüntü öncesi söylediği, “Gebze, çağımızın en büyük sorunu ve tehlikesi olan uyuşturucudan korumak adına güzel bir projeye imza atmış. Gençleri bu tehlikeden korumakta kararlı olan ve projeyi hayata geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i kutlarım” sözleriyle projeden övgüyle söz etti .