Turex Taşımacılık İşletmesi Yönetim Kurulu Üyesi Şanlı'nın Açıklaması

Denizli'de toplu taşıma alanında faaliyet gösteren Turex Taşımacılık İşletmesi Yönetim Kurulu Üyesi Galip Şanlı, işletme olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi'nin sabit bir geliri olması için Turex kartlarının dolumunu gerçekleştirmelerine imkan sağlayacaklarını söyledi.

Şanlı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Denizli'de faaliyette başladıkları günden itibaren ulaşım konusunda büyük gelişmelerin yaşandığını kaydetti.

75 otobüsle başladıkları ulaşım hizmetini 103 araçla 42 hatta 260 personelle sürdürdüklerini belirten Şanlı, şunları kaydetti:

''Hizmetlerimizde sadece kazancı düşünmüyoruz. Halkın daha iyi hizmet alımını sağlamak için, bu ülkeye daha fazla katkı sağlamak için bazı şeylerden ödün veriyoruz. 2001 yılından bugüne turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı alanlarında, profesyonel yönetimi, uzman şoför kadrosu ve güçlü teknoloji altyapısı ile sürekli gelişimi prensip edinerek, Türkiye'nin önemli kamu ve özel kuruluşlarına servis hizmetleri sunuyoruz. Aynı zamanda, toplu taşımacılık alanında da, Türkiye'de belediyelerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, hizmet ağına yeni alanlar kattık. Afyonkarahisar Belediyesi, Denizli Belediyesi ve Tekirdağ Belediyesi'nde hizmetlerini başarıyla sürdürüyoruz.''

Turex'in ''Kusursuz Hizmet'' prensibine ulaşmayı kendisine misyon edindiğini ifade eden Şanlı, şunları bildirdi:

''Kendi işlerimizin yanı sıra bazı derneklere yardımcı olmak içinde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Hizmet verdiğimiz bütün illerde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin yanında olmaya çalıştık. Bu derneklerin sabit gelirinin olmasının çok önemli. Bu dernekler maddi ve manevi olarak tüm kesimlerin destek vermesi gereken dernekler. Bu yüzden Turex Taşımacılık İşletmesi olarak bu derneklerin sabit bir geliri olması için Turex kartlarının dolumu gerçekleştirmelerine imkan sağlayacağız. Firma olarak derneğe kart dolumu imkanı sağlanmasıyla ciddi olarak gelir kazanmasına imkan verilecektir. Bu uygulama ile hem derneğin ihtiyaçları için maddi arayışlara son verilerek sabit bir geliri olacak.' '