Gümüşhane Belediyesinde Çalışacak İşçiler Kura İle Belirlendi

Gümüşhane Belediyesi’nin İş-Kur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında istihdam edeceği 40 kişi noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Gümüşhane Belediyesinde Çalışacak İşçiler Kura İle Belirlendi
Mezarlık, Ağaçlandırma ve Çevre Düzenlemesi Projesi, Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi Projesi, Harşit Çayı Çevre Düzenlemesi Projesi ve İçme Suyu Revize projeleri çerçevesinde Gümüşhane Belediyesi tarafından altyapı, temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde istihdam edilmek üzere alınacak 40 kişilik kadroya 68 kişi müracaat etti.

Gümüşhane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sinem Açık, Park ve Bahçeler Müdürü Evrim Ezel Kara, Su İşleri Şefi Arif Okur, Gümüşhane İşkur İl Şube Müdürü Hasan Güler, Gümüşhane 1. Noter’den Başkatibe Handan Çelik, Katip Serdar Ağaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Gümüşhane Belediyesinde altyapı, temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde çalıştırılmak üzere 68 kişiden 40’ı seçildi. Seçilen bu kişilerin 2 Nisan 2012 Pazartesi günü işbaşı yapacakları bildirildi.