Ak Parti Gençlik Kolları 500 Kitap Bağışladı

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, 48. Kütüphane Haftası dolayısıyla Abdussamed Bal İmam Hatip Lisesi'ne kitap bağışında bulundu.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, gençlik kollarının Kur'an-ı Kerim ve milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eseri başta olmak üzere 500 kitabı Abdussamed Bal İmam Hatip Lisesi'ne bağışladığı bildirildi.

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, gençlik kolları olarak her ay düzenli olarak sürdürmüş oldukları kitap bağışını, bu ay da Abdulssamed Bal İmam Hatip Lisesi'ne hediye ettikleri kitaplarla devam ettiklerini belirtti.

Toraman, şunları kaydetti:

''Biliyorsunuz biz her ay bir okulun kütüphanesine kitap sözüyle çıktığımız yolda yaklaşık 6-7 aydır bu etkinliği devam ettiriyoruz. Bu ayın Kütüphaneler Haftası'na gelmesi nedeniyle sadece bir okula değil, birkaç okula kitap hediye edeceğiz. Cumhuriyet Üniversite Eğitim Fakültesi öğrencileri Van için kütüphane oluşturma sözü vermişler. İnşallah hafta sonu da onların oluşturdukları kütüphaneye kitap hediye edeceğiz ve önümüzdeki hafta içinde de bir ilköğretim okuluna kitap hediye edeceğiz.''

Abdulssamed Bal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Turan Görgülü ise gençlik kollarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, kendileri için en önemli hediyenin kitap olduğunu kaydetti.