Hayırsever Doktordan İlköğretim Okuluna Bilim Sınıfı

Çorlu’da faaliyet gösteren özel bir hastanenin kurucusu Dr. Cenap Özkara, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde eğitim veren Şeker İlköğretim Okulu’na bilim sınıfı kurdu.

Hayırsever Doktordan İlköğretim Okuluna Bilim Sınıfı
Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Okul Müdürü Şaban Karakoç, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla açılışı yapılan bilim sınıfı, okulda eğitim gören öğrencilerde büyük sevinç yaşattı.

Törende konuşan Kaymakam Maytalman, Dr. Özkara’ya teşekkür ederek, “Güzel bir sınıf oluşturuldu. Biz bu eğitime yapılan yatırımı tanışma vesilesi olarak kabul ediyoruz. Bundan sonra ilçemizde çok daha büyük hizmetlere imza atacağını umuyor ve bekliyoruz. Yatırımların en önemlisi eğitime yapılandır. Çünkü beşeri sermayeye katkı söz konusudur. Üretiminde temel noktası insandır. En büyük yatırım, en büyük destek, en büyük katkı insanlara yapılan destektir. Bu nedenle Elbistanlıların hemşerisi olan doktorumuzun katkısını önemsiyorum.” dedi.

Dr. Cenap Özkara’da ufku açık, aydın öğrenciler yetişmesi için eğitime yapılan yatırımın önemine vurgu yaparak, bundan sonra imkanlar ölçüsünde okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaymakam Maytalman ve Milli Eğitim Müdürü Çelik Dr. Cenap Özkara ile Yuşa Saldıray Saltoğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim etti .