Edirne Milli Eğitim Müdürü Özcan, Öğrencileri Kabul Etti

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerini kabul etti.

Türkiye Aşçılar Federasyonu'nca, Dünya Şefler Birliği'nin belirlediği standartlar çerçevesinde düzenlenen festival yarışmasında, 1 gümüş madalya ile 5 dördüncülük kazanan Edirne Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencileri Miray Erva Yüksel, Volkan Karayastık, Muratcan Badem, Tuğçe Cinokur, Selin Dernekçi, Burak Aksaz, Elif Tek, Serenay Gülay ve Çağla Akkaya ile okul müdürü Şeref Uz ve okul mutfak şefi Gülsüm Erkıranla birlikte Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'ı ziyaret etti.

Okul Müdürü Şeref Uz, ziyarette, Özcan'a, Türkiye Aşçılar Federasyonu'nca, Dünya Şefler Birliği'nin belirlediği standartlar çerçevesinde düzenlenen yarışma hakkında bilgi verdi.

Bireysel, lise, üniversite öğrencileri ile genç ve usta aşçılar arasında yapılan yarışmaya, bireysel ve lise düzeyinde katıldıklarını anlatan Uz, Modern Türk Mutfağı dalında, bireysel düzeyde yarışan öğrencilerden, Miray Erva Yüksel'in gümüş, Volkan Karayastık, Tuğçe Cinokur, Selin Dernekçi, Burak Aksaz ile Elif Tek, Serenay Gülay ve Çağla Akkaya'dan oluşan üç kişilik ekibin dördüncü olma başarısını gösterdiğini belirtti.

Öğrencilerin çok güzel bir meslek seçtiğini vurgulayan Özcan, ''Kendinizi geliştirin, araştırın, mesleğinizi severek yapın'' dedi.

Konuşmanın ardından Özcan'ın, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, Miray Erva Yüksel'e gümüş madalyasını taktı .