Başkan Karaosmanoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Fidan Dikti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Amerika ziyareti öncesi Kullar Aşağı Doğantepe mevkiindeki yürüyüşün ardından huzurevlerinde kalan yaşlılarla bir araya geldi, Kirazdere Rekreasyon Alanı’nda fidan dikti.

Başkan Karaosmanoğlu, Huzurevi Sakinleriyle Fidan Dikti
Başkan Karaosmanoğlu, hafta sonunda Kullar Aşağı Doğantepe mevkiinde yürüyüş tutkunlarıyla bir araya geldi.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası ile 21-26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı nedeniyle huzurevlerinde kalan yaşlılarla buluşan Başkan Karaosmanoğlu, onlarla birlikte yürüyüş yaptı ve fidan dikimi gerçekleştirdi. Yaşlılarımızın tecrübeleriyle geleceğe ve gençlere yön vereceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, etkinliğe katılan yaşlıların tek tek elini öptü, hatırını sordu.

Yürüyüşe İzmit Huzurevi Müdürü Olcay Taştan, İzmit Huzurevi Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı, Gölcük Huzurevi Derneği Başkanı Esen Özmen, Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer, huzurevlerinde kalan yaşlılarımız ile İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve Başiskele Kaymakamı Ali Partal katıldı.

Çok sayıda yürüyüş severin de eşlik ettiği yürüyüşün ardından yüzlerce genç fidan toprakla buluştu.

Yaşlılarımızla birlikte güzel bir hafta sonu sabahında bir araya gelen ve birlikte ağaç diken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yaşlılarımız yıllarca emek vererek, bu ülkeye genç fidanlar yetiştirdi. Şimdi de elleriyle diktikleri bu genç fidanlar büyüdüklerinde kentimizin geleceğine eşlik edecek. Bugün yaşlılarımızın öpülesi elleriyle toprağa diktikleri genç fidanlar, burada büyüyecek ve orman olacak’’ ifadesini kullandı .