Mobilya Sektörü İzmir'de Görücüye Çıkmak İçin Gün Sayıyor

Türkiye ve dünyanın dört bir yanında başarılarını katlayan Türk mobilya sektörü, genişleyen vizyonunu 23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı (MODEKO) ile ortaya koyacak.

Mobilya Sektörü İzmir'de Görücüye Çıkmak İçin Gün Sayıyor
Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye'nin dört bir yanından her yıl yoğun bir ilgi gören MODEKO, 23. kez mobilya profesyonellerini İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda buluşturacak.Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonunda ticari potansiyellerini genişletmeyi hedefleyen mobilyanın devleri fuara ayrı bir titizlikle hazırlanıyor. 4 -8 Nisan tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda yaşam alanlarını renklendirecek kaliteli, estetik, ergonomi ve konforu içeren özgün tasarımlı mobilyaların dokunma mesafesine geleceğine dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yüzlerce markanın binlerce ürünü ile katılacakları organizasyonda tatlı bir rekabetin ortaya konulacağınısöyledi

Efor Fuarcılık'ın İzmir Mobilyacılar Odası başta olmak üzere sektörel oda ve derneklerin işbirliği ile düzenleyeceği MODEKO 2012 23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'na bu yıl kalitesiyle göz dolduran ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan İzmir - İstanbul - Bursa - Manisa - Kocaeli - Kayseri - Konya - Muğla - Balıkesir'den 184 firma katılacak. Kurulacak standlarda modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak veyatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları sergilenecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda büro mobilyaları, fabrikasyon, el ürünleri ve aksesuar ürünleri ayrı bölümlerde ziyaretçilere sunulacak. Alanın tamamının kullanılmasına rağmen taleplere cevap verilememesi nedeniyle bu sene ilk kez bahçe mobilyaları kullanım alanına uygun şekilde dış mekanlarda görücüye çıkacak.Fuarın heyecanını yaşadıklarını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, organizasyonun her yıl olduğu gibi sektör profesyonellerinin ilgi odağı olacağını söyledi.

Eyigele, fuar hakkında şu bilgileri verdi: "Yerli mobilya üreticimizin gücünü ortaya koymak üzere çıktığımız MODEKO İzmir Mobilya Fuarımızın yolunda kaliteden ödün vermeden yürüyoruz. Amacı ile mükemmel örtüşen etkinliklerimizle mobilya sektörümüzün tanıtımına katkı sağlıyor ve bu katkının ülke insanımıza olduğu bilinci ile hareketediyoruz. Sektörün yaşam alanlarına getireceği yenilik ve renkleri taşıyan son trendlerle üreticiler 5 gün süre ile görücüye çıkacak. Gerek profesyoneller gerek son tüketiciler nihai kararlarını bu organizasyonda verecek. Katılımcılarımızda ziyaretçilerimizde bu fuardan karlı çıkacak. İhracat konusunda hedef aldığımız ülkelerden ve Türkiye'nin dört bir yanından yerli ve yabancı ziyaretçiler alım heyetleri halinde organizasyondaki ürünleri mercek altına alacak. Özellikle Efor Fuarcılık'ın sektör isteklerinidikkate alarak seçtiği hedef pazar konumundaki Azerbaycan, İran, Irak, Ürdün, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Gürcistan ülkelerinden sektör profesyonelleri EFOR'un davetlisi olarak konaklama kolaylıkları ile İzmir'e gelecek." Türkiye'de üretilen birbirinden farklı mobilya tasarımlarının 5 gün süre ile merkezini oluşturacak İzmir'de, MODEKO 2012 sektörün Ege zirvesini de gerçekleştirmiş olacak. 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan organizasyonun binlerce konuğu ile de kent ekonomisine katkı sağlayacağı belirtildi .