AK Parti’li Erdem’den Aydem’e Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydem Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti’li Erdem’den Aydem’e Ziyaret
Bir dizi inceleme için Denizli’ye gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, bölgenin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Aydem Elektrik Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’yı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette Saldanlı, Mehmet Erdem ‘e kuruluş ve işleyiş ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette özellikle Aydın merkez olmak üzere Aydın, Muğla ve Denizli bölgesindeki yerleşim birimlerinde sokak aydınlatmasıyla ilgili yaşanan sorunlar görüşüldü.Bu konuda bir ekibin Aydem ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde çalışma yürüttüğü belirtildi. AK Parti’li Erdem, Aydem merkezinin Denizli de olması nedeniyle bölgeye yatırımların ne şekilde yapıldığı ve 2012 yılı yatırım projeleri hakkında da bilgi istedi.

Aydem yatırımları hakkında Erdem’e bilgi veren Saldanlı, Aydem olarak geçen yıl Denizli ve Aydın’a 21’er milyon TL ve geniş bir yerleşime sahip Muğla’ya da 26 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.

Saldanlı, illere yapılan bu özel yatırımlarla birlikte Aydem’in 2011 yılı yatırımlarının 90 milyon TL’ye ulaştığını kaydetti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Ceyhan Saldanlı, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini arttırmak için yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini sözlerine ekleyerek, “Aydem, bildiğiniz gibi bölgemizin şirketi. Dolayısıyla bölgeyi ve bölge insanını yakından tanıyoruz. Bu nedenle bölgemize ve yakından tanıdığımız müşterilerimize hizmet sunmuş olmaktan gurur duyuyoruz.Bu kısa dönem içinde birçok düşüncemizi hayata geçirdik, dağıtım sistemini güçlendirmek, genişletmek ve geliştirmek için bir yatırım programı hazırladık ve uygulamaya koyduk.Ancak şunu da belirteyim ki yapmayı düşündüklerimiz yaptıklarımızın çok ötesinde” dedi.

Aydem’in faaliyetleri hakkında bilgi alan Erdem, hizmet verdiği bölgede başarılı çalışmalarla göz dolduran Aydem yöneticilerine başarılar diledi .