Güreşçiler ve Atletler AK Parti Grup Toplantısı'nda Alkışlandı - Ankara

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ile Sırbistan'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı.

Güreşçiler ve Atletler AK Parti Grup Toplantısı'nda Alkışlandı - Ankara
AK Parti'nin grup toplantısında dinleyicilerin olduğu tribünde yerleri alan Dünya Salon Atletizm ve Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcuları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ayağa kaldırarak alkışlattı.

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan İlham Tanui Özbilen ve bronz madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Taha Akgül, bronz madalya kazanan güreşçiler Serhat Balcı, Ahmet Peker ve Ferhat Üçüncü'yü AK Parti Milletvekilleri ve grup toplantısını izleyenler alkışladı.

Avrupa üçüncüsü olan güreşçi Elif Jale Yeşilırmak'ı soran Başbakan Erdoğan'a yurt dışında olduğu söylenirken, Erdoğan da tüm sporcuların başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.Grup toplantısında Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ile yöneticiler ve antrenörler de hazır bulundu.