Hüseyin Çağlayan, Paris'te 2012-2013 Sonbahar-kış Kreasyonunu Sundu

Fransa'nın başkenti Paris'te modaevleri, 2012-2013 Sonbahar-Kış modellerini düzenledikleri defilelerle tanıtmaya başladı.

Londra'da yaşayan Türk modacı Hüseyin Çağlayan'ın Paris'te düzenlenen son defilesinde sunduğu 2012-2013 Sonbahar-Kış Sezonu modelleri, geçen yıllara oranla fazla frapan görünmedi. Herkesin giyebileceği tarzda sade tasarımlar hazırlayan modacı Çağlayan, bu sene diğer defilelerinden farklı bir sunum yaptı. Kırmızı, lacivert, nefti ve turuncu renklere ağırlık veren Hüseyin Çağlayan, 2012 Sonbahar ile 2013 Kış kreasyonunda tayt pantolon, tunik altı etek ve deri montlara yer verdi.

Elbise boylarını serbest bırakan Türk modacının bazı modellerinde etek boyları topuğa kadar inerken, giyilmeye hazır pratik giysilerin de ön planda tutulduğu görüldü. Kumaş olarak kaban ve cekette kaşmir kullanan Türk modacı, elbiselerde empirme ve elastiki jarse türü vücudu saran kumaşa öncülük verdi. Hüseyin Çağlayan'ın siyahı unutmayarak bilhassa deri kıyafetlerde önem vermesi de dikkatleri çeken bir başka detay oldu.
Kaynak: İHA