Fem Dershanesi, İlk Adım Sınavı'nda Başarılı Olan Öğrencileri Ödüllendirdi

Bartın FEM Dershanesi, il genelinde yapmış olduğu ‘Başarıya İlk Adım Sınavı’nda başarılı olan 72 öğrenciyi ödüllendirdi.



Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Bat, şube müdürleri Mevlüt Göçük, Hüseyin Baltutar, HEM ve ASO Müdürü Mehmet Ali Ulus, daire amirleri, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bartın FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, 'Başarıya İlk Adım Sınavı'na yoğun ilgi gösteren öğrencilere teşekkür etti.


Yaptıkları sınavın amacının, öğrencilerin, Bartın genelindeki başarı durumlarını görebilmelerini sağlamak olduğunu dile getiren Akbaş, sınavın bir başka amacının da gelecek yıl FEM Dershanesi'nde kurs görmek isteyen öğrencilere sınav başarısına göre yüzde 100 'den başlayarak, değişik oranlarda eğitim bursu verilmesi olduğunu söyledi. Akbaş, şöyle konuştu:

“Öğrencilerimize şu müjdeyi de vermek istiyorum, önümüzdeki yıl sınıflarımızda akıllı tahtaya geçiyoruz. Bartın, her geçen gün eğitim seviyesini artırıyor ve bunu da yapılan YGS ve LYS sonuçlarında görmekteyiz. Bu başarılarda, katkımızın olması bizleri ayrıca mutlu ediyor.”

Programa, ayrıca, konuk misafir olarak katılan Zonguldak Ereğli FEM Dershanesi Müdürü Ercan Yazıcı ise “Başarıya Giden Yol” konulu görsel destekli bir seminer sundu. Seminerin ardından dereceye giren öğrenciler, başarı belgesi, eğitim bursu, cep telefonu, mp4 ve mp3 gibi değişik ödüllerle ödüllendirildi.