Chp Saruhanlı İlçe Başkanlığı'na Muharrem Ekici Seçildi

CHP Saruhanlı İlçe Olağan Kongresi seçimleri Yılmaz Mahallesi Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

Chp Saruhanlı İlçe Başkanlığı'na Muharrem Ekici Seçildi
Kongreye iki adayla giren CHP'de, Muharrem Ekici yeni ilçe başkanı oldu. İlçe Başkanı Hasan Eroğlu geçtiğimiz günlerde aday olmayacağını belirtmişti.

İlçe kongresine CHP Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz, Hasan Ören, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili katıldı. 217 delegeden 210 'u oy kullandı. 119 oy Muharrem Ekici, 88 oyu da Zeki Bilgin aldı, 2 geçersiz ve 1 oy da boş çıktı.

İlçe başkanı seçiler Muharrem Ekici büyük sevinç yaşadı. Ekici, 'Bugün Saruhanlı'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışan çok güzel bir kongre yaptık. Bu kongre kazananın kaybedeninin olmadığı, kazananın kaybedeninin, kaybedeninin kazananının yanında olduğu, yani Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazandığı bir kongre oldu. Bu kongre bize öyle bir güç verdi ki bu kongre yaklaşan yerel seçimlerde, 2014 'te 20 senedir bayrağını dikemediğimiz belediye başkanlığını kazanma fırsatını verdi. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi başkalaştırmadan herkes bizim arkadaşımız. Dostluk, sevgi, kardeşlik Cumhuriyet Halk Partisi'nde, bu kongreden sonra sonuna kadar yeşerecek. Bir olalım, iri olalım, diri olalım; işte bir olduk, iri olduk ve bir olduk. ' şeklinde konuştu.