Seramiksan'ın Yıldızları Unicera'da Hayranlarıyla Buluştu

Merkezi Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bulunan, kısa süre içerisinde yaptığı atılımlar, ileri teknoloji ile üretilen ürün yelpazasiyle sektöründe emin adımlarla ilerleyen Seramiksan, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ürün kalitesiyle aranan markaların başında geliyor.

Seramiksan'ın Yıldızları Unicera'da Hayranlarıyla Buluştu
İstanbul Tüyap Fuar merkezinde düzenlenen 24. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Türkiye 'nin önde gelen seramik markalarından Seramiksan, hazırladığı standta birbirinden güzel ürünleri ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Standı büyük ilgi gören Seramiksan 'ın reklam filminde rol alan yıldızlar, Unicera Fuarı kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi. Burcu Kara, Özge Özberk, Hande Subaşı ve Oylum Talu ile reklam filminin yönetmeni Metin Arolat, Seramiksan 'ın fuarda sergilediği ileri teknoloji ürünlerden son derece etkilendiklerini dile getirdiler; ünlü isimler hayranlarıyla sohbet ederek üzerinde fotoğrafları bulunan seramikleri imzalayarak ziyaretçilere hediye ettiler.

Birbirinden ünlü isimlerin seramik üzerine baskılı fotoğraflarını almak ve sohbet etmek isteyen ziyaretçiler, standa akın etti.
Kaynak: İHA