Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi Motivasyon Gezisinde

01 Nisan tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi sınava girecek öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşması ve motivasyonun yükseltilmesi amacıyla Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi öğrencilerine yönelik günübirlik Gaziantep gezisi düzenlendi.

Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi Motivasyon Gezisinde
Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi Müdürü Mahmut Akdoğan konu hakkında yaptığı açıklamada, ' Sarıyaprak Çok Programlı Lisesi olarak temel amaçlarımızdan birisi de yükseköğretime yerleştirme oranlarımızı arttırmaktır. Bu kapsamda okulumuz bünyesinde kurduğumuz Başarı Ekibi tarafından sene başından bu yana çeşitli faaliyetler düzenlenmektedir

Son olarak Gaziantep Üniversitesi, Sarıyaprak Beleyesi ve Okul Aile Birliğimizin destekleri ile Gaziantep gezisi düzenledik. Öğretmen ve velilerimiz eşliğinde gerçekleşen gezi kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde gözlem ve incelemelerde bulunan öğrencilerimiz hedefledikleri üniversite ortamını yerinde görme imkanı buldular. Yüksek motivasyonun başarıyı doğrudan etkileyeceği düşüncesiyle öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltme yönündeki çalışmalarımız devam edecek. Umarım sınavlar sonunda öğrencilerimizelde edecekleri başarılar ile hepimizin gururu olurlar. Okul idaresi ve öğrencilerimiz adına gezinin düzenlenmesinde ve uygulanmasında emeği geçen başta başarı ekibimize, Belde Belediye Başkanımız Sayın Yasin Turan'a ve Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ederim ' dedi.
Kaynak: İHA