Manisa Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 5.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda büyük ödülü kazanan Manisa Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Kemal Gürcan ve Salih Altınkuş’u ödüllendirdi.

Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Kemal Gürcan, yapılan uygulamalara göre çalışma ortamlarının rahatlığı, sportif faaliyetlere zaman ve mekan sağlayabilme durumlarının çalışanların motivasyonunu ve üretkenliğini arttırdığını söyledi. Gürcan, bu durumdan yola çıkarak masa başı çalışma ortamlarındaki insanların, boş vakitlerinde veya zihinsel dinlenme zamanlarında farklı bir ortama gerek duymadan sportif bir faaliyet yapabilecekleri, hem çalışma masası hem de pratik bir şekilde tenis masası haline gelebilen bir tasarım yaptıklarını söyledi.
Salih Altınkuş ise şunları söyledi: “Tasarımımız, ilk bakışta aradaki paravanla bölünen iki kişilik çalışma masası görünümünde. Aradaki paravan, hareketli iki parçadan oluşmakta olup istendiğinde açılarak çalışma ortamı kapanıp tenis masasına dönüşüyor. Bu dönüşüm, 30 saniye gibi çok kısa bir sürede gerçekleşiyor. Masanın üzerindeki bilgisayar donanımı ve çalışma malzemelerini kaldırmaya gerek duyulmamaktadır. İstendiğinde paravanın parçaları dik pozisyona çekilerek, tasarımımız çalışma masasına dönüşmektedir.”
