Müsiad Adana Heyeti Genel İdare Kuruluna Katıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’nin Bursa Hilton Otelinde düzenlediği MÜSİAD 76.Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’le MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, şube başkanları ve üyeleri bir araya geldi.

Toplantıya katılan MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Başkan yardımcıları Savaş Daşkan, Burhan Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan Gülaçtı ve İsmail Hakkı Özkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 'e Toplu İş İlişkiler Kanun Tasarısı hakkındaki görüşlerini içeren bir dosya takdim etti.


MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Bakan Çelik 'e Adana 'nın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını ilgilendiren temel sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini iletti.

Aynı Zamanda Sosyal Güvenlik Kurumunun Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesine Hizmet Binası yapılması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar 'dan ödenek ayrılması sözü alındı.

Bursa Hilton Otelinde yapılan MÜSİAD 76.Genel İdare Kurulu toplantısında aynı zamanda Başkanlar toplantısı, sektör kurulları komisyon başkanlar toplantısı ve teşkilatlanma komisyonu başkanlar toplantısı gerçekleşti.