Aydıncığın Sesi Gazetesi Kuruluşunun 4. Yılını Kutladı

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, yerel olarak yayın yapan Aydıncık'ın Sesi Gazetesi, kuruluşunun 4.yılını kutladı.

İlçede yayın hayatına 3 Aralık 2007 tarihinde haftalık olarak başlayan ve devam eden gazetenin 4. yıl dönümü kutlamaları, Aydıncık Öğretmen Evi'nde düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programına Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Bahattin Özger, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, Emniyet Amiri Savaş Durdu, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak, Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Muhammed Öztürk, Zaman Gazetesi Yozgat Temsilcisi Şenol Uryan, il genel meclisi üyeleri, daire müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydıncık'ın Sesi Gazetesi sahibi Necati Yalçın, yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu söyledi. Yalçın, '4 yıldır sürdürdüğüm gazetecilik mesleğini her zaman ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde yapmaya çalıştım. İlçemizin sorunları ve sıkıntılarının giderilmesi yönünde her zaman yapıcı haberler yaparak, kamuoyunun bilgilenmesini sağladık. Hiç bir zaman yıkıcı ve yanlış haberler peşinde koşmadık. Her zaman ilçemizin menfaatlerini önplanda tutarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ' dedi.

Yerel gazeteciliğin zorluğunu dile getiren Yalçın, 'Gazetecilik mesleği gerçekten zor meslektir. Fedakarlık ve özveri ister. Gecesi, gündüzü, mesai mefhumu yoktur. Belki sizler şöyle 15 dakika bir göz atarak bütün gazeteyi okuyabiliyorsunuz. Fakat bizler, sabahtan gece yarılarına kadar sizlerin 15 dakikada okuduğu gazeteyi o hale getirmek için o kadar zaman ve emek harcıyoruz. Mesleğimizin en sevdiğim yanı ise gazetemizin siz değerli okuyucularımıza ulaşması ve haberlerimizin kamuoyu ile paylaşılmasıdır. Bu vesile ile bugün burada bizlerle olan ve desteğini esirgemeyen tüm katılımcılara ve özellikle Kaymakamımız Davut Bayraktar, Belediye Başkanımız Bahattin Özger 'e ve Kümbetova Haber Gazetesi sahibi İsmail Tekin'e çok teşekkür ediyorum. ' diye konuştu.