Karlis, Tartan’ı Ziyaret Etti

Karşıyaka Lisesi mezunlarının oluşturduğu KARLİS grubu kurucusu Erkan Atik ve üyeleri, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.

Karlis, Tartan’ı Ziyaret Etti
Bini aşkın aktif iletişim üyesi olan, Karşıyaka Lisesi Vakfı ile 100 bin kişiye ve onların ailelerine ulaşan bir grup olan KARLİS, öncelikle eğitime destek veriyor. Dernek başkanı Erkan Atik, amaçlarının; burslu öğrenci okutmak, özendirici ve teşvik edici yarışmalar ve etkinlikler düzenlemek olduğunu belirtti.

Sanatsal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapmak, eski ve yeni Karşıyaka Liselileri buluşturmak amacıyla derneğin kurulduğunu ifade eden Atik, gruplarının üye sayısının her geçen artığını, üyelerin yaşadığı şehri ve onun yöneticilerini yakından takip ettiğini söyledi.Kentin yöneticileriyle görüşme ziyaretlerine, Karşıyakalı bir aileden gelen, anne babası halen Karşıyaka'da oturan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'la başladıklarını hatırlatan Atik, şunları söyledi: “Başkan Tartan 'ı makamında ziyaret ederek kendisine sanata, sanatçıya, eğitime verdiği destekler ve kente yönelik çalışmaları için teşekkür etmek istedik. Tüm diğer belediye başkanları gibi Hakan Tartan 'ı da izliyoruz ve kendisini örnek bir belediye başkanı olarak yaptığı çalışmalar ve özellikle kentin cazibe merkezlerini artırmaya yönelik butik müzecilik anlayışı nedeniyle tebrik ediyoruz. KARLİS olarak ülkenin ve özellikle İzmir'in her yanına yayılmış üyelerimiz bulunmaktadır. Bu nedenle İzmir'in tüm yöneticileriyle görüşüp tanışmayı, tespit ettiğimiz doğru ve yanlışları paylaşmayı düşündük.”Bundan sonra da kentin diğer belediye başkanlarını ziyaret ederek amaçlarını anlatacaklarını kaydeden Atik, “Kentle ilgili görüşlerimizi anlatacağız ve başkanların projelerini dinleyip destek olmaya çalışacağız. Başkan Tartan'a bizi kabul edip dinlediği için teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Karşıyaka Lisesi 'nin tarihi binasının da müze olarak kullanılması için girişimlerde bulunduk. Bu konuda Başkan Tartan 'ın tecrübelerinden de faydalanmak istiyoruz” diye konuştu.Ziyaretine gelerek kendisine içek ve plaket sunan KARLİS yöneticilerine teşekkür eden Konak Belediye Başkanı Tartan ise, 'Tarihi Karşıyaka Lisesi 'ni ve KARLİS'i, Karşıyaka 'da yaşayan ailemden dolayı iyi tanıyorum. KARLİS'i çalışmalarından ve duyarlılıklarından dolayı kutluyorum, projelerinize destek vermek beni mutlu eder. Tüm Karşıyakalı hemşerilerime sizin aracılığınızla sevgi ve saygılarımı sunuyorum 'dedi.
Kaynak: İHA