Kadınlar Günü Etkinliğinde Erkeğe Yönelik Şiddetin Önlenmesini İstedi

AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Teşkilatı'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte konuşan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, Milletvekili Ramazan Can'dan erkeğe yönelik şiddetin önlenmesi için yasa çıkarılmasını istedi.

Kadınlar Günü Etkinliğinde Erkeğe Yönelik Şiddetin Önlenmesini İstedi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Ticaret Merkezi Kızılkanat Düğün Salonu'nda bir etkinlik düzenledi. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti İl, İlçe ve Gençlik Kolları yönetimi ile çok sayıda kadın katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Tülay İğde, 8 Mart'ın kadınların birlik ve beraberlik günü olduğunu söyledi.

Dünyanın her yerinde gerek savaşta gerekse meydana gelen çatışmalarda en önce kadınların ve çocukların hedef olduğunu ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, AK Parti döneminde yapılan çalışmalarla kadınların mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarının çıkardığı kanunlarla beraber sadece 8 Mart'ın değil yılın 365 gününün Kadınlar Günü olduğunu söyleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, 'Kısa bir süre önce kadına şiddeti önleme yasası Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti. Ben de buradan sayın milletvekilimize erkeğe yönelik şiddetin önlenmesi için yasa çıkarılması gerektiğini söylüyorum ' dedi.

Konuşmaların ardından çekilişle çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte, kadınlar eğlenceli saatler geçirdi.
Kaynak: İHA