Forum Trabzon’da Grand Cherokee Jeep Sahibini Buldu

Forum Trabzon’da 16 Aralık 2011 – 29 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılan 2012 model Grand Cherokee Kampanyası’nın kazanan talihlisi çekilişle belli oldu.

Forum Trabzon’da Grand Cherokee Jeep Sahibini Buldu
Forum Trabzon 'da Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte Grand Cherokee talihlisi 076660 çekiliş numarasına sahip Gümüşhane 'den Aynur Bilgin oldu. Büyük ödülün yedek talihlisi ise Trabzon 'dan 090760 çekiliş numarasına sahip Sönmez Ateş oldu.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunuculuğunu üstlendiği çekiliş töreninde Aynur Bilgin 'in eşi Sebahattin Bilgin 'e canlı bağlanarak bilgi verildi. Bir hayli heyecanlanan Sebahattin Bilgin, Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerle telefonda konuşarak Forum Trabzon yöneticilerine teşekkür etti.

Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut son yılların en büyük kampanyasını rekor sayıda katılımcıyla gerçekleştirdiklerini belirterek “100 TL ve üzeri alışveriş yapıp kampanyaya katılan ziyaretçilerimiz, her 100 TL için bir katılım hakkı kazandılar. 76 günde toplam 240 bin 876 katılım ile ziyaretçilerimiz çekilişe katılmaya hak kazandı. Talihlimizi kutluyor şansının devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu. Halka açık olarak yapılan büyük çekilişin ardından ziyaretçiler Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin “Benimle Oynar mısın?” isimli tiyatro oyunu ile keyifli saatler yaşadı.
Kaynak: İHA