Tt.White-Ra Gösteri Maçı Vs GIGABYTE GGcUp SenioR Büyük Final

GIGABYTE, Tt eSPORTS ve Aral sponsorluğunda yapılan GIGABYTE GGcUp SenioR'da büyük final bu pazar saat 20:00'da ST TV'de.

Tt.White-Ra Gösteri Maçı Vs GIGABYTE GGcUp SenioR Büyük Final
Yoğun ilgi ve loser tablosunun genişlemesinden dolayı maçlar oldukça ateşli geçti ve turnuva 3 güne yayıldı. Bu güzel anların kayıtları StarCraft Türkiye Youtube sayfasında mevcut. Beklenen büyük final ise Bu pazar Sleeep ve Spartacus arasında oynanacak. Loser tablosuna Spartacuse yenildikten sonra inen Sleeep bakalım bu sefer Spartacus'ü yenebilecek mi yoksa uzun zamandır GGcUp SenioR ayağına hazırlanan Spartacus mü şampiyon olacak?

Gigabyte GGcUp SenioR Şubat turnuvasının şampiyonu olacak Türk oyuncumuz ile dünyaca ünlü esport oyuncusu Tt.White-Ra bir StarcraftTurkiye.com organizasyonunda karşı karşıya geliyor!

Bu gösteri maçı, GGcUp SenioR ayağının büyük finalinden sonra 22:30'da oynanacak ve Türkçe - İngilizce (HD) olarak canlı canlı e-sport severlerin huzurlarında olacak.

Tt eSPORTS oyuncusu Tt.White-Ra'nın Türk oyuncularının karşısına ilk kez bir gösteri maçı ile çıkacağı bu gösteri maçını sakın kaçırmayın!

Türkçe Yayın
https://www.starcraftturkiye.com/tv

English Stream
https://www.own3d.tv/live/177615/ST_TV___ENG