Mhp'liler Arabaşı Yemeğinde Bir Araya Geldi

Yozgat Aydıncık İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen arabaşı yemeğinde MHP’liler bir araya geldi.

Mhp'liler Arabaşı Yemeğinde Bir Araya Geldi
 
Aydıncık Kasır Tepesi`nde verilen arabaşı yemeğine, MHP Aydıncık İlçe Başkanı Bekir Aydemir, Aydıncık eski Belediye Başkanı Ahmet Demirel, Bazlambaç Belediye Başkanı Osman Gödek, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Karaca, partililer ve davetliler katıldı.

MHP Aydıncık İlçe Başkanı Bekir Aydemir, yemekte yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin birlik beraberlik adına kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Başkan Aydemir, 'Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde MHP Aydıncık İlçe Teşkilatı olağan genel kurul toplantısını büyük bir heyecanla yapmıştık. Biz kongre sürecinde ve kongre esnasında belirttiğimiz gibi sadece MHP`lilerin değil, bütün Aydıncık 'ın hizmetindeyiz. 'dedi.
Arabaşı gecesini partililerle tanışmak ve kaynaşmak için düzenlediklerini ifade eden Başkan Aydemir, 'Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmak bizleri son derece mutlu etti. Telefonum 24 saat açık, her zaman emrinizdeyim. Aydıncık`ın hizmetine, memleketimizin hizmetine menfaatine ne uygun gelecekse, ilçe teşkilatımız elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bundan sonra partili, partisiz MHP olarak sizlerin görüşlerine, fikirlerine daha çok önem vereceğiz, çünkü hepiniz bulunduğunuz beldenin köyün, mahallenin temsilcisisiniz, sizinle fikir alışverişinde bulunmaktan şeref ve gurur duyuyorum. Hepinize arabaşı yemeğimize katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 'diye konuştu.