İçişleri Bakanı Şahin, Ak Partili Mualla Aleşgür’ün Cenazesine Katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Edirne İl Teşkilatı Kadın Kolları üyesi Mualla Aleşgür’ün cenazesine katıldı.

İçişleri Bakanı Şahin, Ak Partili Mualla Aleşgür’ün Cenazesine Katıldı
  Partisinin Edirne Merkez İlçe Olağan Kongresi 'ne katılan Şahin, öğle yemeği için Yıldırım Hacısarraf Mahallesi 'nde oturan Roman vatandaşlardan Raşit Başparmak 'ın yemeğine geçti.

Edirne Valisi Gökhan Sözer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ile aile üyeleriyle yemekte bir araya gelen Bakan Şahin, daha sonra AK Partili Aleşgür 'ün cenazesine katılmak üzere Küçükpazar semtinde bulunan Sarıcapaşa Camii 'ne geçti.

Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu 'nun kıldırdığı ikindi namazının ardından cenaze namazına katılan Şahin, Aleşgür için son görevini yaptı. Kalabalıkla birlikte cenazeyi bir süre omuzunda taşıyan Şahin, mezarlığa kadar Aleşgür 'ün yakınlarına eşlik etti.

Cenaze programı ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Edirne Valiliği 'ne geçti. Burada Vali Gökhan Sözer tarafından polis tören mangası eşliğinde karşılanan Bakan Şahin, makama geçti. Vali tarafından İçişleri Bakanı 'na, Edirne 'ye özgü hediyeler takdim edildi. Valilikte bir süre kalan Bakan Şahin, daha sonra sırayla Edirne Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı 'na ziyarette bulundu.