Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yılmazer, Güven Tazeledi

Osmaniye’de tek liste halinde gidilen AK Parti İl Kadın Kolları 3’üncü olağan kongresinde mevcut başkan Zekiye Yılmazer, güven tazeledi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yılmazer, Güven Tazeledi
  Enver Usta Tesisleri`nde gerçekleştirilen ve 600 delegenin katıldığı kongrede divan başkanlığını, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hülya Demir yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit 'in mesajı okundu.

Kongrede açılış konuşması yapan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zekeyi Yılmazer, 'Değerli dava arkadaşlarım bu kutsal davaya başladığım günden bu yana, partimizin çeşitli kademelerinde görev almaktan gurur duydum. Bu güne kadar teşkilatımıza layık olabilmek adına arkadaşlarımla birlikte canla başla çalıştık. Bilindiği üzere partilerde göreve dönemsel olarak gelinir. Başkanlığım ve yönetim kurulu olarak bu partide görev almak hepimiz için gururdur. Ne mutlu bizlere ki siyaset mutlağının en temizinde yer alan Ak Parti 'de bulunuyoruz. Tekrar görev verilmesinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bütün dava arkadaşlarıma sesleniyorum ki; bu bayrağı Osmaniye 'nin en tepesine dikmek, bana güvenenlere ve başbakanımıza layık olmak için, canla başla çalışacağımıza söz veriyorum. Kongremiz hayırlı olsun. Durmak yolu devam, her şey Türkiye için. 'dedi.

Faaliyet ve mali raporun okunarak oy birliği ile kabul edilmesinin ardından AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Dr. Suat Önal, Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, ARGE 'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kübra Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Ömer Yağmur birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından gidilen kongrede AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı`nda Zekiye Yılmazer, güven tazeledi.