Yangında Yüzü Yanan Baba, Yüz ve Kol Nakli İstiyor

Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen yüz ve kol nakli operasyonları, çıkan yangında yüzü ve eli tamamen yanan Amasyalı Ali Köse'yi umutlandırdı.

Yangında Yüzü Yanan Baba, Yüz ve Kol Nakli İstiyor
  Amasya`nın Direkli köyünde küçük yaşta evlerinde meydana gelen yangında yüzünün tamamen yandığını, ayrıca sol elini de yitirdiğini belirten evli ve 2 çocuk babası Ali Köse (53), Akdeniz Üniversitesi`nde Türk doktorlar tarafından gerçekleştirilen yüz ve kol nakli operasyonlarının kendisini umutlandırdığını söyledi.

Yeni bir yüze ve ele kavuşmayı hayal ettiğini anlatan Köse, 'Prof. Dr. Ömer Özkan`ın el ve yüz nakli yaptığını duydum. Televizyondaki arkadaşa yardımcı olduğu gibi bana da yardımcı olursa çokmemnun olurum. Dünyalığını kazanmış kabul ederim 'dedi.

Bir süre çalışıp emekli olduğunu ve 780 lira maaş aldığını, ancak 2 yıl önce Amasya merkez Şamlar Mahallesi`ndeki evlerinde meydana gelen yangının ardından maddi sıkıntı içerisine düştüğünü belirten Köse, 'Psikiyatri hastası eşim yatalak halde. İki kız çocuğuma ben bakmaya çalışıyorum. 4 bin liraya yakın elektrik borcum var. Ondan dolayı annemin evinde kalıyorum. Evin durumu ise hiç iyi değil 'diye konuştu.  
Kaynak: İHA