Milletvekilinin Şifresini Kırdılar

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek'in sosyal paylaşım sitesi şifresini kıran kişi veya kişilerin, vekilin adına ve şehit aileleri adına vatandaşları dolandırdığı ileri sürüldü.

Milletvekilinin Şifresini Kırdılar
Bundan 15 gün önce MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek'in facebook şifresini kıran kişi ya da kişilerin, facebook'ta milletvekili adına, Bafra'da bulunan şehit aileleri ve gaziler adına mesajlar göndererek vatandaşları dolandırdıkları iddia edildi.

Konuyla ilgili MHP milletvekili Cemalettin Şimşek, '15 gün önce şahsıma ait paylaşım sitesinin şifresini kırarak vatandaşlardan adımı kullanarak para talep ettiklerini öğrendim. Adli mercilere gerekli müracaatları yaparak şikayetçi oldum. Vatandaşlarımızın benim adıma gelen mesajlara inanmasınlar ' dedi.

Milletvekili Cemalaettin Şimşek adını kullanarak vatandaşlardan Bafra'da bulunan şehit ailesi ve gaziler adına asılsız olarak yardım istenmesi üzerine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Mümine Ersin de yaptığı açıklamada, 'Bundan 15 gün önce MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Bey'in facebook şifresini kıran kişi ya da kişiler, facebook'ta milletvekili adına, Bafra'da bulunan şehit aileleri ve gazilerimiz yararına yardım topladıklarını söyleyerek, mesajlar gönderdiğini öğrendik.Bafra'da toplamda 47 şehit ailemiz, 21 gazimiz de bulunmaktadır. Ben sizlerin aracılığı ile Bafra'da bulunan tüm vatandaşlarımıza şehit ailesi ve gazilerimizin yakınları adına gelen bu tür mesajlara inanmayın ve hiçbir şekilde cevap yazmamalarını rica ediyoruz ' diye konuştu.
Kaynak: İHA