Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl münasebetiyle Köşk’te Yasama, yürütme ve Yargı organı mensuplarına yemek verecek.

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
  Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rixos Otel 'de 2012 Uluslararası Kooperatifler Yılı Tanıtımı ve Kooperatif Eylem Planı 'nın açıklanacağı toplantıya katılacak. (12.30)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, UNICEF ile ortaklaşa Rixos Otel 'de gerçekleştirilecek olan `Çocuklara yönelik insani yardım girişimi 2012 Raporu` ve Türkiye`nin dünyada acil durumlar ve afete hazırlık alanlarındaki rolü`nün paylaşılacağı basın toplantısına katılacak. (10:00)

Bursa Girişimci İşadamları Derneği 'nin (BUGİAD) ev sahipliğinde Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, Makedonyalı Bakanlar, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral 'in katılımıyla Makedonya 'daki yatırım ve ticaret imkânlarının sunulacağı Makedonya-Türkiye Ticaret ve Yatırım Forumu Toplantısı yapılacak. (10.30)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış Bursa Valiliği ve AB ve Dış ilişkiler Koordinasyon Merkezi 'ni ziyaret edecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 'nı da ziyaret edecek olan Bakan Bağış daha sonra Avrupa Bütünleşme Sürecinde Etkinliklerle Bursa Projesi`nin kapanış toplantısına katılacak. (12.00-18.00)

Aladağ İhracatçı Birlikleri UİB AR-GE Pazarı toplantısı yapılacak. Toplantının açılışına Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan katılacak. (09.30)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç`ı, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Xiaosheng Gong ve Başkatibi You Hua, ardından Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Fatma Serpil Alpman ziyaret edecek. (11.00-14.00)

Spor Toto Süper Lig 'de 24. hafta Sivasspor – Kayserispor, Samsunspor – Fenerbahçe, Manisaspor – Eskişehirspor ve Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarıyla tamamlanacak (18.00 / 20.30).

Türkiye Futbol Federasyonu 'nda yaşanan gelişmeler takip edilecek.