Oğlu Uğur Acar'ın Yeni Yüzünü İnternetten Gördü

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tıp tarihine geçen bir ameliyatla yüz nakli yapılan Uğur Acar’ın annesi Güssüm Acar, ameliyat olmak için geldiği İstanbul'dan oğluna selam gönderdi.Ameliyat sonrası oğlunu göremeyen anne Acar, yüz nakline izin veren Ahmet Kaya'nın ailesine teşekkür etti.

Oğlu Uğur Acar'ın Yeni Yüzünü İnternetten Gördü
Oturduğu Antalya 'nın Manavgat ilçesinde evinde kalp krizi geçiren 6 çocuk annesi Güssüm Acar, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ndeki tedavisi için İstanbul 'da oturan oğlu Yaşar Acar 'ın evine geldi. Kalp krizi geçirdikten sonra kısmi felç olan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken anne Acar, hasta olduğu için oğlunu görmeye gidemedi. Önümüzdeki hafta ameliyat olacak Acar, oğlunu televizyon ve internetten izleme imkanı buldu.

Uğur Acar 'ın henüz bir aylıkken evde çıkan yangında yüzünün yandığını belirten 58 yaşındaki Acar, “Oğlumun yüzüne battaniye geldi. Henüz beşikteydi. Antalya 'da fazla tedavi yapamadık. Maddi gücümüz yoktu. Uğur yüzünün düzeltilmesi için çok uğraş verdi. Ancak bir sonuç alamadı. Nasip 19 yaşınaymış.” diye konuştu. Yüz nakline izin veren Ahmet Kaya'nın ailesine de teşekkür eden anne Acar, oğlunun ileride evlenip yuva kurmasını arzu ettiğini ifade etti.

Sağlık durumu iyi olduğu zaman oğlunu ziyarete gideceğini belirten anne Acar, Uğur 'a selam gönderdi.