Vali Odabaş, KİAD'ın Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Kilisli İş Adamları Derneği'nin (KİAD) düzenlendiği olağan yönetim kurulu toplantısı Vali Yusuf Odabaş'ın da katılımıyla yapıldı.

Vali Odabaş, KİAD'ın Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Şekeroğlu Fabrikasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, KİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vakıf Şarkbay ve çok sayıda işadamı katıldı.

Vali Yusuf Odabaş, burada yaptığı konuşmasında 'Suriye'den Türkiye'ye gelen mülteciler için İlimiz Öncüpınar Gümrük Sahası Hac Konaklama Tesislerinde toplam 10 bin kişinin misafir edileceği alanda 2 bin konteynır kurulacaktır. Yaklaşık 800 konteynır hazır durumda olup en geç 1 aya kadaraçılışı yapılacak ve Hatay'daki misafirler buraya getirileceklerdir. Konteynır evlere ranza, battaniye, küçük tüp ve bazı ihtiyaç malzemeleri alınacaktır. Gönlümüz ister ki bu ihtiyaç malzemelerini Kilisli esnaflarımızdan alalım. Ancak ihalede en düşük fiyatı kim verirse ondan alırız. Kilisli esnaflarımız KİAD ile işbirliği içerisinde bulunarak projelerden ve hibe programlarından haberdar olsunlar ' dedi.

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıda, sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı ve çözüm yollarıaraştırıldı.
Kaynak: İHA