Validen, Kazazedenin Pet Şişe İle Nefes Almasını Sağlayan Doktora Plaket
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara-Eskişehir Yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralı vatandaşa müdahale eden ve pet şişe ile nefes almasını sağlayan Operatör Doktor Volkan Tayfur'u kabul ederek teşekkür etti.

Vali Yüksel, Opr. Dr. Volkan Tayfur 'un yaptığı bu örnek ve duyarlı davranışın insan ilişkileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Vali Yüksel, şöyle dedi: “Dr. Volkan Tayfur, fark edilen bir davranış sergilemiştir. Ayrıca, bilinçli yapılmış bir ilkyardımın da insanı hayata nasıl bağladığını, bu olayla hep birlikte görmüş bulunmaktayız. Dr. Tayfur 'a, toplumsal duyarlılığı ve örnek insani davranışından dolayı teşekkür ederim.
Bugün özellikle yardım isteyen komşusunun çağrılarını duyduğunda evinin elektriklerini söndüren, kaza gördüğü zaman yaralının yanından hiç bir şey görmemiş gibi arabasıyla geçen, bana yardım et diyen düçar insanı elinin tersiyle iten ve benzeri davranışlar toplumsal yapımızda kabul edilemez.”
Toplumuna olan ilgisini azaltmış ve sorumsuzluğu ilke edinenlere Doktor Volkan Tayfur 'un erdemli ve faziletli davranışının örnek olması gerektiğini belirten Vali Yüksel, “Birbirinin gözünün içine bakan, yardımlaşmanın emsalsiz örneklerini veren, toplumunun acısında-sevincinde buluşan davranış ve anlayışlar, Aziz Ankaralılara çok yakışmaktadır.” dedi. Vali Yüksel, ardından örnek davranışından dolayı Opr. Dr. Tayfur 'a teşekkür plaketi verdi.
Ankara-Eskişehir Yolunda meydana gelen trafik kazasında, Operatör Doktor Volkan Tayfur'un, yaralı vatandaşa pet şişe ile müdahalesini Cihan Haber Ajansı görüntüleyerek, kamuoyu ile paylaşmıştı.
