Twitter'dan Gelen Sorular Kahkahaya Boğdu

5N1K'ya 'İslami Facebook' olarak bilinen salamworld.com temsilcisini konuk alan Cüneyt Özdemir, seyircilerden esprili sorular gelen sorular karşısında kendini gülmekten alamadı.

Twitter'dan Gelen Sorular Kahkahaya Boğdu
Bir seyircinin 'Kızları dürtebilecek miyiz 'şeklindeki sorusuna konuğunun 'Dürtebilirler 'cevabı ise Özdemir'i kahkahaya boğdu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N1K'nın dün akşamki konuğu 'İslami Facebook' olarak bilinen salamworld.com adlı sosyal ağın Türkiye PR direktörü Yavuz Selim Kurt'tu. 5N1K'da gündem 'Helal Facebook 'olunca seyircilerde program soru yağmuruna tuttu.

TWİTTER SORULARI GÜLDÜRDÜ
İlginç soruların olduğu mesajları okuyan Cüneyt Özdemir kendini gülmekten alamazken, konuğuyla da ilginç diyaloglar içerisine girdi. Seyirciler, Yavuz Selim Kurt'a yeni akım İslami sosyal ağla ilgili 'Manita bulabilir miyiz, içki resmi paylaşabilir miyiz, siteye abdestli mi girmek gerekiyor, üye olursak sevaba girer miyiz 'gibi esprili ve ilginç sorular yöneltti. Yavuz Selim Kurt ise bu sorulara ''Bizim kapımız herkese açık biz sadece helal sosyal ağ kurmayı amaçlıyoruz 'şeklinde cevap verdi.

KIZLARI DÜRTEBİLECEK MİYİZ?
Programa damga vuran olay ise yine seyirci sorusuydu. Bir seyircinin 'Kızları dürtebilecek miyiz 'şeklindeki sorusuna konuğunun 'Dürtebilirler 'cevabı ise Özdemir'i kahkahaya boğdu.

BEYAZ GAZETE