Söke’de Kültür Sanat Etkinlikleri

Söke Belediyesi’nin katkılarıyla Sökeliler 17 Şubat 2012 Cuma günü üç ayrı etkinlikte buluşacak.

Söke’de Kültür Sanat Etkinlikleri
Cuma günü saat 12.00 'de Kırk Yama Sergisi açılacak. Söke Belediyesi 'nin katkılarıyla Bedesten Sanat Galerisi 'nde açılacak kırk yama sergisinde Necla Kurt 'un eserleri yer alacak. 1943 Yatağan doğumlu Necla Kurt 'un hobi olarak başladığı ve bugün sergilenmeye değer hale gelen Kırk Yama çalışmalarının yer alacağı sergi 24 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

“PANİK ATAK KONFERANSI”


Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen konferansın konusu, çağın sorunlarından biri olan “PANİK ATAK”. Dr. Yalçın Yılmaz 'ın konuşmacı olarak yer alacağı konferans Söke Belediyesi 'nin katkıları ile Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşecek. Konferans 17 Şubat 2012 Cuma günü saat 14.00 'de başlayacak

“ÇYDD 'DEN TİYATRO”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Söke Şubesi 'nin etkinliği olan Tiyatroda Antalya ÇYDD Amatör Tiyatro oyuncuları sahne alacak. “Bir Kadın Tanıdım; Türkan Saylan” isimli tiyatro saat 16.00 ve saat 19.30 'da olmak üzere iki seans halinde izleyicilerle buluşacak. Söke Belediyesi Vali Recep Yacıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşecek tiyatro etkinliğinin ilgi görmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA